С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...

ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ GSM: 0884 373 442

За нас

   Ветеринарна клиника АДОВЕТ предлага своите услуги вече 15 години. Началото е поставено от доктор Адриан Ленков през 2002 г. първоначално като Ветеринарна амбулатория АДОВЕТ. Шест години по-късно, през 2008г. практиката е обновена и разширена - Ветеринарна клиника АДОВЕТ отваря врати за своите клинети и пациенти в нова собствена сграда в кв. Изток, град Перник. Увеличава се и наборът от предлагани услуги, включително денонощно обслужване;  обновява се и се допълва наличното техническо оборудване  като клиниката може да се похвали с най-модерна апаратура  за диагностика и изследвания. Разраства се и екипът от опитни лекари и консултанти на разположение, които полагат професионална грижа за Вашите любимци, съчетана с много внимание, уважение и разбиране към всеки отделен клиент. В стремежа си да предлагаме висококвалифицирани услуги не забравяме и непрекъснатото професионално развитие на екипа ни,  което гарантира, че сме в крак с всички съвременни тенденции и иновации  във ветеринарната медицина.

   В резултат на продължаващото разширение на практиката, наложено от нарасналото търсене на нашите услуги и за да осигурим  по-голямо  удобство на  нашите клиенти през 2014г. е отворен и Ветеринарен кабинет АДОВЕТ в кв. Иван Пашов, който разполага с ехограф, лаборатория за кръвни изследвания, тестове за бърза диагностика и зоомагазин.

   Във Ветеринарна клиника АДОВЕТ се отнасяме към всеки домашен любимец като към наш собствен, поради което предлагаме не само висококвалифицирано медицинско обслужване за пациентите ни, но също така се стремим и да информираме собствениците относно съвременните методи за отглеждане на домашни любимци през целия им живот.  Отделяме голямо внимание на комуникацията с клиентите като предвиждаме по-дълго време за прегледи. Обслужвайки нашите клиенти от 2002г. ние комбинираме солиден практически опит и  медицински знания с любов към животните и професията на ветеринарния лекар.

 

ЕКИП

д-р Адриан Ленков

 

 

д-р Кристина Ангелова

Клиниката работи с редица външни консултанти с тясна специализация

 

 

 

 

 

Връщане